Preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun  Coolishko doo broj 265-1650310001504-62. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem interneta (E-banking ili mobile banking), ukoliko imate internet pristup svom tekućem računu. 

Cene na sajtu su iskazane u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu.

Pouzećem (kuriru pri preuzimanju robe)

Svoju porudžbinu možete platiti kuriru pri preuzimanju pošiljke. 

Cene na sajtu su iskazane u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu.

Isporuka

Isporuku robe vrši kurirska služba City express. U najvećem broju slučajeva, rok isporuke je 1-3 radna dana. Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od toga da li je naručeni proizvod trenutno dostupan ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. 

Za robu čija je vrednost 2000 dinara ili veća, Coolishko doo je obezbedio besplatnu isporuku.

Kupac je u obavezi da prilikom preuzimanja pošiljke proveri eventualna oštećenja, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Takođe, prilikom preuzimanja pošiljke, kupac je dužan da potpiše otpremnicu (dostavnicu) koja predstavlja potvrdu o preuzimanju.

Zamena i povraćaj robe

Ukoliko zaključite da Vam ne odgovara broj ili model obuće koju ste poručili, imate pravo na zamenu/povraćaj robe u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Troškove zamene/povraćaja robe snosi kupac, odnosno Vi.

Da biste ostvarili pravo vraćanja kupljenog proizvoda, naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana i mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priložen fiskalni isečak. Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi artikal, snosite troškove povraćaja robe i trošak slanja novog artikla. Ukoliko odustanete od kupovine, snosite trošak povraćaja robe, a novac u vrednosti plaćene robe će Vam biti vraćen na tekući račun.